کتاب بحرانهای معرفتشناختی و روایت داستانی از السدیر مکاینتایر، کریستوفر استفن لوتز و آنتونی ا. بالکامب است. سید علیرضا حسینی بهشتی محقق، نویسنده، مترجم و استاد دانشگاه تربیت مدرس این کتاب را ترجمه کرده است.
در معرفی این کتاب میخوانیم:
انتشار مقالۀ تأثیرگذار السدیر مکاینتایر در ۱۹۷۷ میلادی، الگویی بدیع برای شناخت و تجزیه و تحلیل تحولات فکری افراد و جوامع فراهم آورد که تا امروز دستمایۀ پژوهشهای روشنگرانۀ بسیاری قرار گرفته است. کتاب حاضر ترجمۀ این مقاله است به انضمام دو مقالۀ دیگر که فرایند تکاملی نظریۀ مذکور و چگونگی کاربست آن را به روشنی نشان میدهد.«بحرانهای معرفتشناختی و روایت داستانی» فراخوانی است برای تماشای جهان از پنجرۀ آثار مکاینتایر؛ نظریهای که ما نیز در پرتو آن میتوانیم به درکی عمیقتر و پربارتر نسبت به ریشۀ رویکردهای فکری مصلحان و تحولات معاصر و آتی ایران دست یابیم.
معرفی السدیر مکاینتایر
السدیر چالمرز مک اینتایر در سال ۱۹۲۹ میلادی در شهر گلاسکو اسکاتلند در شمال بریتانیا به دنیا آمد. تحصیلات عالیه اش را از کالج کوئین مری لندن شروع کرد و در دانشگاههای منچستر و اکسفورد به پایان رساند. او پس از فراغت از تحصیل در دانشگاههای مختلف از جمله منچستر لیدز اسکس و اکسفورد بریتانیا تدریس و در سال ۱۹۶۹ به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کرد. در کارنامه علمی او تدریس تاریخ و اندیشه در دانشگاههایی همچون برندیز بوستون و اندر بیلت نوتردام بیل دوک و پرینستون نیز به چشم میخورد مک اینتایر در سال ۲۰۱۰ بازنشسته شد ولی کماکان به نگارش و انتشار دیدگاه هایش ادامه میدهد.